Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Kiéhezettek" by M.R. Carey # Book PDF Kindle ePub Free

Kiéhezettek

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Kiéhezettek
  • Author : M.R. Carey
  • Release Date : January 02, 2016
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1128 KB

Description

A történet a jövőben játszódik, az emberiség nagy része egy gyorsan terjedő fertőzés áldozatává vált. A fertőzést egy különleges gomba okozza, amely a szervezetbe jutva átveszi az irányítást a gazdatest idegrendszere fölött. A fertőzöttek, a „kiéhezettek” gyorsan elveszítik személyiségüket, emberi mivoltukat, és egészséges emberek húsával táplálkoznak.

A egészségesek védett városokba húzódtak vissza, vagy „guberálókká” válnak, azaz veszélyes bandákhoz csapódva próbálják túlélni a helyzetet.

Egy jól védett katonai bázison különleges gyerekeket tartanak fogva, egymástól is elzárva. Ők is kiéhezettek, azonban megőrizték emberi tulajdonságaikat sőt, kiemelkedően magas intelligenciával rendelkeznek. A tudósok abban reménykednek, hogy segítségükkel – vagy inkább felhasználásukkal – sikerül megtalálniuk az ellenszert.

Egy napon a kiéhezettek és a guberálók megtámadják a bázist, csak keveseknek sikerül megmenekülniük, köztük az egyik legintelligensebb kiéhezett gyerekkel, Melanie-val. A menekülőknek a kiéhezettekkel zsúfolt városokon át kell eljutniuk a biztonságot jelentő védett területre…  


Free PDF Books "Kiéhezettek" Online ePub Kindle